A kalocsai Dózsa blogja

A kalocsai Dózsa blogja

Volt dózsások - Szalay Andrea Norka

2016. október 06. - dozsakalocsa

Ismét egy kalocsai, aki meghódította a világot! Sajnos már nem városunkban él, de még mindig ezer szállal kötődik a szülőföldhöz.

A Dózsában kezdte mezőgazdászként, azonban teljesen máshova sodorta az élet. Jöjjenek a részletek Szalay Andi Norkától:

1998-ban végeztem a Dózsában.

Ki vagy, mivel foglalkozol? - Kozmetikai iparágban, egy körömkozmetikai cégnek vagyok a termékfejlesztője, nemzetközi oktatója.


Mikor, milyen szakon végeztél a Dózsában? - Általános mezőgazdász.

Továbbtanultál-e? Ha igen, hol?

Eötvös József Főiskola - művelődésszervező, informatikus könyvtáros szakon, és a Kossut Zs.-ban Eü operátor szakon tanultam tovább.

Legszebb, legjobb dózsás emléked? (Biztos van ilyen!) - Inkább emlékezetesnek nevezném, a farmi "élményeket".

Egykori kedvenc tanárod?

Aki a géptant tanította aranyos, idős bácsi volt.

Volt-e azóta osztálytalálkozód? - Egyszer.

Mi a legnagyobb siker az életedben, amire büszke vagy?

Hogy szorgalmas lettem, és ez is segített abban, hogy olyan munkám legyen, amivel bejárhattam a világot :-),a családomra és a férjemre, akit akkor ismertem meg, amikor még oda jártam. :-)

Mesélsz bővebben a munkádról?

A munkámról írva, 6 évvel ezelőtt keresett meg egy körömkozmetikai termékekkel foglalkozó cég, hogy képviseljem a munkáimmal őket és népszerűsítsem az anyagaikat, valamint segítsem a termékfejlesztést. Miniatűr festéssel foglalkozom és műkörmösöket tanítok világszerte díszítési, festési technikákra, több mint ezer szakember vett részt az oktatásaimon. Ha valakinek megtetszenek a díszítéseim, megkeres és elhív, hogy tanítsam meg a festési technikát. Így jutottunk ki Európa számos országába volt ahova többször is, Hollandiába, Belgiumba, Franciaországba, Olaszországba, Németországba, Ausztriába, Szlovákiába, Szerbiába, Horvátországba, Oroszországba, Csehországba, Lengyelországba, Angliába, Romániába, Spanyolországba. A cégen keresztül számos kiállításon veszek részt, voltunk Szlovéniában, Moldovában, a legérdekesebb és legnagyobb utazásunk Las Vegasban volt.

Köszönjük és további sok sikert kívánunk Andinak, akitől rengeteg tippet kaphatnak a körömfestészet iránt érdeklődők a http://www.moyrashop.hu/norka/ oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://dozsakalocsa.blog.hu/api/trackback/id/tr3511776261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása